RKG - SO

    

Welkom
Activiteiten/actualiteit
Artikels
BuO
Inspectie
Leerplan
Nascholing
Nieuwsbrief
Opleiding
Suggesties?

RKG - BAO

 

Activiteit/nascholing/actualiteit

 

Actualiteit:

bullet

 

bullet

Heb je interesse voor het vak godsdienst en denk je er aan om godsdienstleerkracht te worden, dan vind je een handig overzicht van de mogelijkheden op THOMAS. Via de studiewijzen vind je alle mogelijke opleidingen die je kunt volgen per provincie. Je vindt de verwijzingen naar de professionele bacheloropleidingen en naar de masteropleiding.
 

Nascholingen:

Hier vind je enerzijds de mogelijke nascholingen voor het vak en anderzijds  persoonlijke vorming met onderaan de bladzijde enkele sites.

Persoonlijk vorming:

 
bullet de faculteit Theologie en Religiewetenschappen in Leuven heeft elk jaar een stevig aanbod van nascholingen voor persoonlijke vorming en voor onderwijs. Je vindt het overzicht terug op hun site:https://theo.kuleuven.be/didache
 
bullet 'kleur bekennen' wil mondiale vorming en wereldburgerschap promoten, stimuleren en ondersteunen. 
Dit gebeurt via ondersteuning en nascholing. Meer info over hun aanbod kan je bekomen via hun site: http://www.kleurbekennen.be

 
bullet Ook YOT biedt heel wat mogelijkheden voor persoonlijke levensbeschouwelijke vorming. Bekijk hun site: www.yot.be
 
bullet De UP (universitaire parochie) is een dienst van KU Leuven die initiatieven ontwikkelt rond zingeving, gemeenschapsopbouw en solidariteit. Zij bieden een ruim aanbod aan lezingen, workshops, gespreksgroepen en weekends. Meer info vindt u op: www.kuleuven.be/up.